WAŻNE
NASĄCZENIE BISZKOPTU
DODATKI W WARSTWIE KREMU
KREMY
BISZKOPT
PRACOWNIA TORTÓW I BABECZEK
słodkie (mocno czekoladowe) KREMY CZEKOLADOWE GANACHE na bazie śmietanki i czekolady: czekoladowy z deserowej lub białej czekolady, rafaello z białej (z migdałami i kokosem), macchiato z białej (alkoholowy), kawowy z białej czekolady
mniej słodkie KREMY BUDYNIOWO-MAŚLANE: waniliowy, śmietankowy, kakaowy, kawowy, cappuccino, kokosowy, malinowy, truskawkowy, wiśniowy, cytrynowy, brzoskwiniowy, jagodowy, czarna porzeczka, nutella
lekkie i mniej słodkie KREMY/PIANKI NA BAZIE GALARETKI I BITEJ ŚMIETANKI: malinowy, cytrynowy, truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, pomarańczowy, owoce leśne
waniliowy, kakaowy, kokosowy, kawowy
orzechy, płatki migdałów, kawałki czekolady białej, mlecznej lub deserowej, wiśnie, brzoskwinie, ananas, banan, maliny, mix owoców leśnych, chrupiący dodatek ciasteczkowy dla dzieci
bezalkoholowe: klasyczne, cytrynowe, kawowe, wiśniowe, delikatne jaśminowe
Za orzechy, migdały, krem z nutellą jest dopłata 5zł.
lub alkoholowe: klasyczne, amaretto, wiśniówka, rumowe, likier kokosowy, cytrynowe, kawowe
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.